Prednosti in pasti tržnega komuniciranja raznolikosti

Prednosti in pasti tržnega komuniciranja raznolikosti

/, Novice/Prednosti in pasti tržnega komuniciranja raznolikosti

Prednosti in pasti tržnega komuniciranja raznolikosti

slide (13)
06.11.2019

Trženje raznolikosti je marketinška paradigma, ki tržne komunikacije vidi kot način za povezovanje z različnimi posamezniki na trgu. Z razvojem družbe so se tudi podjetja naučila, da si nismo vsi enaki in da na trgu obstajajo potrošniki z zelo raznolikimi okusi, vrednotami, prepričanji, interakcijami in življenjskimi slogi. V kolikor želimo doseči nove stranke v različnih rasnih, etničnih, kulturnih ali družbenih skupinah je potrebno oblikovati alternativne načine komuniciranja z različnimi skupinami.

Ker se zavedamo, da je vse zgoraj našteto potrebno upoštevati v celotnem korporativnem komuniciranju, smo v goste povabili ga. Gabriello Wiiala, poslovno direktorico nagrajene globalne agencije Spoon ter predsednico švedske Listine raznolikosti, da bi spregovorila o pomembnosti pozitivnih vzornikov, vključujočem razmišljanju tekom komuniciranja ter o tem, kako to doseči, kje in kako začeti.

Kaj se sme, in kaj ne, ter kaj se dogaja v slovenskem oglaševalskem prostoru pa nam bo predstavila dr. Neža Kogovšek Šalamon.

PROGRAM: UTRIP RAZNOLIKOSTI
prednosti in pasti tržnega komuniciranja raznolikosti

Se vidimo 06. novembra, med 9:15-12:30 uro, v Hiši Evropske Unije, Ljubljana.

Dogodek je brezplačen, vendar je za udeležbo potrebna prijava preko spletne prijavnice.

Vljudno vabljeni!

 

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Slovensko oglaševalsko zbornico in švedsko Listino raznolikosti. 

 

Podpisniki

Vsi Podpisniki