Pravna obvestila

Pravna obvestila

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Dobrovita d.o.o., se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Dobrovite d.o.o.. Uporabnikom je ni dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Dobrovita d.o.o. ima na vseh gradivih materialne in moralne avtorske pravice.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov in njihovem upravljanju, si preberite tukaj.

Varstvo osebnih podatkov

Dobrovita d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnal v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Dobrovita d.o.o. bo osebne podatke obdeloval na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bomo posredovali fizični ali pravni osebi.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani Dobrovita d.o.o. ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Dobrovita d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Ljubljana, 14. september 2017

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Politika uporabe piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Lahko se sicer odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V tem primeru spletno mesto v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen lastnih piškotkov, s katerimi analiziramo obiskanost spletnega mesta. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti.

Spletno mesto uporablja naslednje piškotke ter vključuje storitve drugih ponudnikov ki odlagajo piškotke.

Ime piškotkaServisVeljavnostOpis
_utmaGoogle Analytics2 letiNamenjen identifikaciji uporabnika (števila obiskov, prvega in zadnjega obiska).
_utmbGoogle Analytics30 minutNamenjen beleženju trajanja obiska. Beleži točen čas, kdaj je uporabnik začel obisk (sejo).
_utmcGoogle Analyticskonec sejeNamenjen beleženju trajanja obiska.
_utmzGoogle Analytics6 mesecevNamenjen beleženju od kod je uporabnik prišel na stran, kateri iskalnik in ključne besede je uporabil ter lokacijo, s katere je uporabnik dostopal.
_utmvGoogle Analytics2 letiNamenjen segmentaciji uporabnika.
PREFGoogle Preferences2 letiVečina Google uporabnikov ima shranjen piškotek PREF, katerega namen je shranjevanje nastavitev Google storitev.

 

Podpisniki

Vsi Podpisniki