Majsko izobraževanje je za nami

Majsko izobraževanje je za nami

/, Novice/Majsko izobraževanje je za nami

Majsko izobraževanje je za nami

Izdelek brez naslova (14)
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
04.06.18

Maj je mimo. Za nami je zelo intenziven izobraževalni mesec.  Izjemna znanja nam je predal g. Michael Stuber in nas s svojim predavanjem o tem kako vključiti raznolikost v delovanje organizacije in zakaj pravzaprav temu namenjati pozornost,  navdušujoče popeljal v začetek 3. modularnega izobraževanja o Upravljanju raznolikosti v podjetju.

Na drugem modulu smo se dotaknili izzivov vključevanja ranljivih skupin in skupaj s predavatelji Tomaž Čučnik (MDDSZ), Grega Malec (MDDSZ), Saša Mrak (Združenje Manager), dr. Tatjana Greif (Škuc-LL), mag. Sergeja Planko (Partner Team), raziskovali zakonodajo in specifične prilagoditve ob vključevanju na trg dela.

Konec maja, pa smo zaključili s predavanjem, ki smo ga pripravili v sodelovanju z British Council Slovenija, v okviru katerega sta udeležence navdušili še ga. Sarah Bagshaw in ga. Popi Fasianou, ki sta predstavili strateški pristop k upravljanju z raznolikostjo ter nezavedni bias.

Zadnji izobraževalni dan, smo zaključili z mislijo, ki je odličen povzetek izvedenega izobraževanja.

“You are the books you read, the movies you watch, the music you listen, the people you spend time with, the conversations you engage in. Choose wisely what you feed your mind.”

Prepričani smo, da smo pridobili uporabna znanja, se družili z izjemnimi posamezniki in si odprli nove poti za raziskovanje in napredovanje. Tako da verjamemo, da so bile izbrane vsebine odlične za naše delo.

 

Do programa in gradiv, lahko dostopate TUKAJ

Podpisniki

Vsi Podpisniki