Diversity journey – publikacija dobrih praks

Diversity journey – publikacija dobrih praks

//Diversity journey – publikacija dobrih praks

Diversity journey – publikacija dobrih praks

Izdelek brez naslova (14)
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
20.12.18

Veseli smo, da lahko z vami delimo prvo regijsko publikacijo s primeri dobrih praks upravljanja raznolikosti in vključenosti, ki so jih za vse nas pripravili nekateri podpisniki Listine raznolikosti v Sloveniji, Romuniji in na Hrvaškem.

Publikacija vas bo zagotovo izzvala k ponovnemu razmisleku o še boljši prilagoditvi družbi, ki postaja vse bolj raznolika in od nas zahteva še bolj etične ter odprte in vključujoče aktivnosti podjetij in organizacij z namenom, da skupaj naslovimo ekonomske in družbene spremembe 21. stoletja.

Kot dokazujejo prispevki v pričujočem gradivu, ni le dobro, da se organizacije novim spremembam prilagodijo, temveč je nujno, če želijo doseči trajne učinke in si zagotoviti lasten obstoj.

Cilj, ki nas je vodil, je bil, da navdihnemo, podpremo, opogumimo in motiviramo organizacije ne le v svetu, temveč tudi v regiji, da vsi skupaj napredujemo na področju raznolikosti in vključevanja. Publikacija ponuja hitro berljive aktivnosti posameznih podjetij in organizacij (malih in velikih) ter njihova razmišljanja z namenom, da bi napredovali na področju raznolikosti in vključevanja.

Primere dobrih praks upravljanja raznolikosti so prispevali podpisniki 3 listin (slovenske, romunske in hrvaške), ki so se v regiji vzpostavile s projektom I.D.E.A.S., financiran s strani Generalnega direktorata za pravosodje in potrošnike Evropske Komisije.

Upam, da najdete navdih za vaša podjetja in organizacije!

 

Publikacija: Diversity-journey

Podpisniki

Vsi Podpisniki